keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Isä olen täällä, maailman toisella puolen... Mitä kaikkea voi kolmeen viikkoon mahtua? Ainakin muutto perheen luota Vantaalta miljoona kaupunkiin Budapestiin. Uudessa koulussa aloittaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Uuden kielen opettelu ja verkkolukion aloittaminen. Tiskaaminen ja pyykin pesu päivittäin ( tai noh, ainakin se on ollut tavoite...) Esiintyminen, jota ennen on ollut kaksi harjoitusta ja kenraali lavalla.
 Tämä kaikki on ollut ihan mieletöntä, en vieläkään kunnolla tajua että oikeasti ASUN ja TANSSIN Budapestissä huippu koulussa. Saan toteuttaa unelmaani ja kehittyä juuri niin paljon kuin haluan. Kaiken lisäksi tämä kaupunki on ihan älyttömän kaunis! :)


 What can you do in three weeks? Well, at least you can move from Finland to a huge city, Budapest. You can start studying in a new school and meet new people. You can start to learn a new language and start doing your high school studies on internet. You can do the dishes and wash your clothes daily ( or that's what you TRY to do...) You can perform on stage after you've had two rehearsals.
 All this has been AMAZING. I still can't understand that I'm actually living and dancing in Hungary Dance Academy in Budapest. I can improve myself and make my dreams come true. On top of everything, this city is amazingly beautiful! :)

                                                                                                                       
 
 Nyt on syysloma, mikä sattuikin hyväään saumaan. Tähän mennessä olen asunut koulun vierastalossa, mutta viime viikolla löytyi ihana asunto ( Ikean kalusteilla ;) ) läheltä keskustaa ja hyvällä hinnalla! Muutto on sinne huomenna, joten nyt lomalla on ollut hyvää aikaa pakkailla ja valmistautua muuttoon. On tässä ollut aikaa muullekkin, esim. käyntiin euroopan surimmassa kylpylässä toissa iltana! Innolla ootan jo loman jälkeen alkavia treennejä ja haasteita, ihanaa :)
 
 
 Now we have an autumn holiday which is really great. Untill this day I've lived in a school's guest house but last week I found an apartment and I'll move on tomorrow. The house is big, near the center and with good price! During the holidays I've had time for something else than just packing, for example visiting to Europe's biggest spa!
Even tough I love vacation I'm already looking for ballet classes to start on next week :)


2 kommenttia:

  1. Sul on tosi kivan oloinen blogi! Super hienoa että oot balettitanssija ja asut vielä ulkomailla! Ois kiva jos laittaisit lisää baletti aiheisia kuvia, tms minkälaista siel koulussa on ja minkälaisia balettitreenejä/pukuja teillä on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentista ja että tykkäät blogista! :) Oon ajatellu että voisin tehä ihan kunnon balettipostauksen tässä jossain vaiheessa, kun aikataulu sallii paremmin! :)

      Poista