maanantai 7. heinäkuuta 2014

Is this even real??


   Elikkäs meiän perhe starttasi viime perjantai aamuna auton klo 5.30 Vantaalta, suuntana Garda järvi Italiassa. Lautalla ylitys Ruotsiin, jossa oli ensimmäinen pysähdys Jönköpingin hotellissa. Aamulla matka jatkui Tanskan läpi Saksaan, jossa yövyimme ihanassa neljän tähden hotelissa, Hannoverissa. Sieltä ajoimme sitten upeiden Alppien läpi ( tai yli ja ali....) Itävallan kautta, saapuen vihdoinkin Italiaan! :) Väsyttää paljon, mutta tää paikka on tajuttoman kaunis ja on paaaljon nähtävää!
   Tänään käytiin vaeltamassa Alpeilla, 1800:n metrin korkeudessa!! Sitä näkymää ei voi sanoin kuvailla tarpeeksi, se oli niin pelottavaa ja kaunista.

  Our family drove from Finland to Italy by car! We started our trip on last Friday morning at 5.30am. We took a ship to Sweden and from there we travelled accross Denmark, Germany, Austria and finally arrived to the beautiful lake of Garda in Italy! :) I'm tired, but this place is amazing and here's so many things to explore!
  Today we took a walk at the Alps, on 1800 meters!! There's no words to describe it, it was so scary and beautiful at the same time.2 kommenttia:

  1. Ooh toi paikka näyttää tosi upealt ja kauniilt +.+

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä viesteihin. Valkealan porukka on vähän ulalla näissä hommissa, mutta nyt nautimme ihanista matkakuvista. Teille koko porukalle rentouttavaa yhdessäoloa ja upeita nähtävyyksiä toivottaen kirsi ja Pauli.

    VastaaPoista