torstai 28. helmikuuta 2013

On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaa... Kevät on täällä! :D Tai no, enemminkin kevät-talvi, mutta virallisesti tänään oli talven viimeinen päivä. Musta on ihanaa herätä auringon nousuun ja palata kotiin kun on vielä edes vähän valoa. Tänään päivän pituus oli jo 10 h 35 min! Elikkäs kesää kohti ollaan jo vauhdilla menossa. Ootan sitä niin paljon, sillon on mm. luvassa baletti kurssi Saltzburgissa ja Pohjoismainen balettiseminaari ihan täällä Helsingissä. Vauhtia vain tuntuu hidastavan iänikuiset kouluhommat. Vaikka on vain kaksi kurssia tässä jaksossa tuntuu, että on ihan tarpeeksi hommia opetella, miten piirretään esim. tetratyylisyklobutaanin kaava tai millaisia mikrobeja on olemassa ja mitä tauteja ne aiheuttvat?
 Onneksi aurinko ja musa piristää! Innostuin eilen illalla opettelemaan viiden eri biisin säestyksen kitaralla ja laulun siihen päälle. Aamulla oli sormenpäät kipeenä soittamisesta :DThe spring is here! :D or actually late winter or "spring  winter" but anyways today was the last day of winter. I love to wake up to sunrise and get home before its totally dark. The day was 10h 35minutes long today! So we're going quickley towards summer. I can't wait it! I'm gonna go to a ballet curse in Saltzburg and to a Nordic ballet seminar in here, Helsinki. Unfortunatley, my homework and school makes the time go slower. I have to study some difficult patterns of chemistry and the secrets of health education.
 Luckily I now have the sun and music to cheer me up! Yesterday I got excited to play the guitare and sing. In the morning my finger tips were hurting by so much playing :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti