perjantai 31. tammikuuta 2014

1 month and 7 days late Christmas post

  Heipähei taas liian pitkästä aikaa! Mun todella oli tarkoitus tehdä piparintuoksuinen joulupostaus joululomalla, mutta en sitten ehtinytkään. Ajattelin, että ehdin tehdä sen ekalla viikolla kun palaan Budapestiin.....no jaaa, se jäi vain ajatukseksi :D Halusin kuitenkin jakaa kuvia ihanasta lomastani, jonka vietin tummassa ja sateisessa Suomessa - siksi tässä on nyt teille "Throw back to Christmas"- postaus! Vaikka vähän petyinkin sään puolesta, oli loma muuten täydellinen, jonka vietin takkatulen ääressä perheen ja sukulaisten kanssa. Oli aivan ihanaa leipoa pipareita, koristella kuusta ja valvoa yötämyöten availlen lahjoja tärkeiden ihmisten kanssa :) Tässä siis näkymää siitä, miltä joulu näytti viime vuonna!
  A big hello to everyone! I was suppose to write a christmas post during my holidays but I couldn't make time for it. I was sure I would do it on the first week when I'm back to Budapest....it didn't happen I'm sorry :D So now I had to make a "Throw back to Christmas" - post because I really wanted to share with you how did my christmas look like. The weather was quite awful in Finland; it was warm, dark and RAINING instead of snowing! It was so weird and so unusual. Anyway everything else was perfect! I had amazing time with my family and relatives :) 
 

     Examen/tanssipostaus on tulossa pian (..ihan oikeasti pian!!), kun nyt en ehdi sitä tekemään. Pitää rientää venyttelemään ja tekemään lihaskuntoa ja sitten nukkumaan :)
      Next I'll give you an examen/dance post! But now I have to hurry to do some body conditionin and streching :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti