keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tanssi tanssi, tai muuten olet hukassa

   Katselin juuri blogini katselukertoja ja yllätyin positiivisesti - luku oli korkea, vaikka oma kirjoitus aktiivisuuteni hipoo pohjamudissa! Vähän kyllä nolottaa, varsinkin kun edellisessä postauksessa lupasin ja vannoin tekeväni kunnon tanssipostauksen OIKEASTI PIAN. Mutta kun unelmat menee ykköseksi ja harrastukset kakkoseksi ei sille voi mitään. Kevääni on ollut täynnä harjoituksia, esityksiä ja uusia elämyksiä! :)

  Because my dreams are more important than my hobbies I haven't spent time on writing posts for three months. But still I'm a little embarrassed...last time I promised to make my next post REALLY SOON which obviously didn't happen. My spring has been packed with rehearsals, shows and new experiences! :)Having great time with the best company after performance! ;)

 Tanssin näkeminen ja kokeminen livenä on vähintään yhtä ihanaa, kuin sen toteuttaminen itse.Tämän talven ja kevään aikana olen päässyt katsomaan tosi montaa näytöstä Unkarin Kansallisbaletin esittämänä. Iloisen lesken ja Modern + 1 illan lisäksi pääsin näkemään Kuinka äkäpussi kesytetään, joka oli näistä mun ehdoton suosikki! Kuitenkin kaikista huikeimman ja tunnetäyteisimmän kokemuksen koin kaksi viikkoa sitten, kun kävin katsomassa Eifman Balletin esittämän Rodinin. En ole KOSKAAN nähnyt mitään niin vaikuttavaa - sanat ei riitä sitä kuvailemaan!! Mua ei ikinä ole yhden esityksen aikana oikeasti pelottanut, naurattanut tai surettanut niin paljoa kuin sinä iltana. Minulla ei ollut etukäteen hajuakaan juonesta, mutta se välittyi todella selkeästi esityksestä. Tanssijat, niin solistit kuin ryhmätanssijat olivat ällistyttäviä ja hoitivat hienosti kotiin uskomattoman vaikeat ja fyysiset kohtaukset. Eifman Ballet - kiitos huikeasta illasta!!

  Seeing and experiencing dance is at least as amazing as doing it yourself. During this winter and spring I've seen many performances by Hungarian National Ballet. In addition of The Merry Widow and Modern + 1 evening I saw The Taming of the Shrew which was my absolute favourite! However the most incredible and emotion-filled experience I got two weeks ago when I saw Eifman Ballet live performance of Rodin. I have never EVER seen something so mind blowing - there's no words to
describe it!! I've never really been scared, laughed or been sad so realistically during one ballet. I didn't even know the story beforehand but I could totally understand it from the dance itself. The dancers, both soloist and corps de ballet did excellent job with all the scenes. A big thank you for Eifman Ballet!!

Photographer: Marton Apai

1 kommentti:

  1. Ihastuin blogiisi juuri! Baletti on minunkin suuri rakkaus.

    VastaaPoista